(advertorial)

Misschien was het een collega bij het koffieapparaat of een familielid bij een verjaardag, maar je hebt vast van iemand gehoord die lang op zijn of haar nieuwe auto moest wachten. Of de hoofdprijs moest betalen voor een tweedehandsje. Gelukkig is er een manier waarop jij heel snel in een (vrijwel) nieuwe auto stapt, en ook nog eens zonder kopzorgen.

Bipi biedt abonnementen aan voor auto’s. Via de website kun je binnen twee minuten een auto regelen die daarna gratis wordt thuisbezorgd. Je hoeft alleen maar te kiezen hoe lang je een abonnement wilt en hoeveel kilometer je wilt rijden. Je krijgt dan direct een maandbedrag waar álles is inbegrepen, behalve de brandstof. Het onderhoud of de verzekering hoef je dus niet te regelen.

Bij Bipi kun je zelf kiezen hoe lang je de auto houdt: van 1 tot 48 maanden. Hoe langer je wilt rijden, hoe lager het maandbedrag. Bovendien kun je kiezen uit meer dan 20 modellen. Veranderen je behoeftes plotseling? Dan geniet je van de flexibiliteit van Bipi en kun je een grotere auto kiezen. De auto’s van Bipi zijn nieuw of bijna nieuw.

Wat is het verschil met private lease?

Het belangrijkste verschil is de duur en flexibiliteit van het contract. Terwijl het voor het private leasen van een auto noodzakelijk is een overeenkomst te tekenen met vaste voorwaarden voor meerdere jaren zonder mogelijkheid tot wijziging, kun je bij Bipi een korter abonnement afsluiten én tussentijds dus van auto wisselen. Al ruim 160.000 klanten gingen je voor.