(advertorial)

Kiezen, het is een van de vervelendste uitvindingen van de mensheid. En helaas is de tijdmachine uit Back To The Future niet beschikbaar om de uitvinder van ‘keuzes’ op andere gedachten te brengen. Gelukkig biedt deze LEGO DeLorean DMC-12 wel op een andere manier uitkomst. Je hoeft namelijk niet te kiezen uit welke film je de tijdmachine wilt.

De LEGO Back to the Future-tijdmachine kun je namelijk in elkaar zetten als de auto uit het eerste deel (te herkennen aan de bliksemafleider), als de vliegende DeLorean uit deeltje twee of als tijdmachine die naar het Wilde Westen ging in deel drie. Wil je na een tijdje weer wat anders, dan kun je de bestaande LEGO set opnieuw opbouwen tot een van de andere varianten.

De LEGO DeLorean uit Back to the Future bestaat uit 1.872 steentjes en als hij klaar is, meet hij 35 centimeter in de lengte. In totaal is hij 19 centimeter breed en 12 centimeter hoog. Uiteraard zijn Marty McFly en Emmett ‘Doc’ Brown aanwezig in de set, net als de flux capacitor áchterin. De adviesprijs van de Back to the Future-tijdmachine is 199,99 euro.