(advertorial)

Super Sunday staat aankomend weekend op het programma van de Eredivisie! Op 18 september kijken we om 14:30 uur eerst naar PSV – Feyenoord en vervolgens om 16:45 uur naar AZ- Ajax. Scoren alle teams die dag? Dan krijg je bij Jack’s Casino & Sports 50X je inzet terug!

Duel #1 PSV – Feyenoord
We trappen Super Sunday af met een thuiswedstrijd in het Philips Stadion. De odds voor deze Eredivisie-topper zijn momenteel in het voordeel van PSV. Opmerkelijk, aangezien de laatste confrontaties eindigden in winst voor Feyenoord of gelijkspel. Feyenoord heeft ten opzichte van PSV ook een voorsprong in de Eredivisie.

Duel #2 AZ – Ajax
In het noordoosten gaat Ajax de strijd aan tegen AZ in Alkmaar. Voorlopig is Ajax nog de koploper in het klassement en lijkt AZ momenteel nog geen grote dreiging. De meeste bookmakers denken daarom dat Ajax dit duel gaat winnen, maar laten we AZ zeker niet onderschatten.

Fun facts
Wist je dat de vier bovengenoemde clubs in de afgelopen paar maanden in zo goed als al hun wedstrijden punten wisten te scoren? Hier zaten een aantal opvallende uitschieters tussen.

Zo verloor AZ in de Conference kwalificatie de uitwedstrijd tegen Dundee United met 1-0, maar wonnen ze een week later thuis met 7-0. Ook tijdens de intense strijd om de Johan Cruijff Schaal hebben we gezien dat PSV vol verrassingen zit. PSV won met 5-3 van Ajax, terwijl ze een jaar geleden nog met 5-0 verloren.

Super Sunday Odds Boost

Al met al belooft het een spannende zondag te worden. Wil jij deze Eredivisie topduels nóg leuker maken? Ga dan naar Jacks.nl, want zij hebben een super Odds Boost klaarstaan voor nieuwe spelers. Meld je aan, voorspel dat alle teams tijdens deze Super Sunday scoren en krijg 50x je inzet terug!