(advertorial)

Vanaf vandaag draait No Time to Die in de bioscopen. Behalve dat we Daniel Craig voor het laatst de rol van James Bond op zich zien nemen, wachten ons ook de nodige auto-actiescènes. Houden we van. Een speciale vermelding is er voor de nieuwe Land Rover Defender, die ten tijde van de opnames nog slechts een prototype was – en bijzonder memorabele capriolen uithaalt. Zoals het merk zelf zegt: hij doet z’n eigen stunts.

De precieze toedracht laten we nog even in het midden, maar laten we zeggen dat Bond op een zeker moment te maken krijgt met een waar leger aan Land Rovers. In de trailer (en in het achtergrondverhaal in ons magazine) kon je al een glimp opvangen van waartoe de Defender in staat is. Zo jaagt de ras-offroader op snelheid door het ruigste terrein en maakt hij zelfs een sprong van 30 meter ver – probeer dat liever niet thuis.

Duistere verschijning

De Land Rover Defenders in No Time to Die zijn uitgevoerd in zwart op zwart met nog meer zwart. Ze zien er zo sinister uit dat ze ons nog net niet in onze slaap achtervolgen. Overigens komt Land Rover voor de gelegenheid met een speciale, gelimiteerde Defender V8 Bond Edition in hetzelfde kleurenschema, compleet met unieke 007-kenmerken. Maar wil jij liever een zilverkleurige zescilinder met pindakaasbruin leer: tuurlijk, onze zegen heb je.

Land Rover is goed vertegenwoordigd in No Time to Die, want ook de machtige Range Rover Sport SVR komt op spectaculaire wijze langs in de film. Je schijnt zelfs nog een Range Rover Classic en een Land Rover Series III te kunnen spotten.

Wij vinden dat we lang genoeg op de 25e Bondfilm hebben gewacht, dus we gaan nú gelijk naar de bioscoop. Om bij terugkomst eens uitgebreid in de online configurator van Land Rover te duiken… Meer te weten komen over de Land Rover Defender (en andere modellen van het merk) uit No Time to Die? Dat kan hier.

De Land Rover Defender in actie in No Time to Die