(advertorial)

Bij Mazda houden ze niet van halve maatregelen. Als ze roepen dat ze met hun auto’s een optimaal gevoel van Jinba Ittai nastreven – de Japanse term voor de perfecte harmonie tussen ruiter en paard – dan weet je dat ze hun best zullen doen om elk detail hierop te laten aansluiten.

Het lijkt een knulligheid, maar het feit dat je in één vloeiende beweging instapt – er wordt niet geklommen, geschoven of gevallen – is hier een voorbeeld van. Net als de zitpositie, de plaatsing van de bedieningselementen en zaken als het G-Vectoring Control-systeem, dat zorgt voor een messcherpe besturing en solide wegligging. Zelfs het blikveld vanuit de bestuurdersstoel werd geanalyseerd, zodat je essentiële informatie kunt oppikken zonder dat je aandacht van de weg wordt afgeleid.

Je merkt aan alles dat ze bij Mazda een passie hebben voor autorijden. Want autorijden wordt pas echt plezierig als je je één voelt met je auto.

Mazda – Drive Together

Je wilt ervaren wat ze bedoelen? Stap dan eens in de nieuwe Mazda3 om zijn rijeigenschappen, beleving, afwerking en vormgeving op je te laten inwerken. Of kies een van de andere Mazda-modellen. Ze zijn immers allemaal ontworpen volgens dezelfde filosofie van ruiters en paarden en andere wijsheden die je eigenlijk moet meemaken om ze te kunnen bevatten. Ga naar mazda.nl voor meer informatie.