(advertorial)

Wil jij in een nieuwe auto rijden zonder in één keer een groot bedrag uit te geven? Wil je een vast en overzichtelijk bedrag per maand betalen voor je auto, zodat je niet meer verrast wordt door losse rekeningen voor onderhoud, verzekeringen, wegenbelasting etc.? En wil je je auto helemaal afstemmen op jouw voorkeuren? Is jouw antwoord op al deze vragen JA!, dan is private lease iets voor jou!

Wat is private lease?

Rijden in een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. De auto is eigendom van de leasemaatschappij en jij betaalt dus eigenlijk iedere maand om deze te gebruiken. Na de looptijd lever je de leaseauto weer in. Met een private lease auto heb je geen omkijken naar reparatie en onderhoud, wegenbelasting, autoverzekeringen, pechhulp en vervangend vervoer. Dit zit allemaal inbegrepen in het maandbedrag en wordt geregeld door de leasemaatschappij. Het enige wat je zelf betaalt zijn de benzine, parkeerkosten, bezoekjes aan de wasstraat en eventuele parkeerboetes.

Wat zijn de voordelen van private lease?

  • Je rijdt in jouw droomauto en betaalt een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten en verrassingen!
  • Je hoeft niet in één keer veel spaargeld te gebruiken om een auto aan te schaffen.
  • Een private lease auto is vaak goedkoper dan een auto in eigen bezit.
  • Een private lease auto is voor iedereen mogelijk, ook voor zzp’ers.
  • Anders dan bij zakelijk leasen hoef je met private lease geen fiscale bijtelling te betalen.

Handige weetjes over private lease

Als je overweegt een private lease auto te gaan rijden, is het handig om de volgende dingen te weten.

Als eerste: met private lease word je nooit eigenaar van de auto en je gaat ook geen lening aan. Er moet wel worden beoordeeld of je de leaseprijs kunt (blijven) betalen. Daarom wordt je leasecontract geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie. Dit kan gevolgen hebben voor het afsluiten van een hypotheek, omdat je dan minder geld kan lenen. Als je al een huis hebt gekocht en je sluit daarna pas het leasecontract af, dan heeft dit verder geen invloed op je hypotheek.

Denk vooraf ook goed na over het aantal kilometers dat je verwacht per jaar te gaan rijden. Als je meer kilometers rijdt dan afgesproken, dan betaal je een extra bedrag per gereden kilometer. Rijd je minder dan afgesproken? Dan krijg je hiervoor een gedeelte van de kosten terug.

Een praktisch voordeel van private lease is dat iedereen met een geldig Nederlands rijbewijs in de auto mag rijden. Familie of vrienden kunnen dus ook een keer een ritje maken. Je blijft wel zelf verantwoordelijk voor wat er met de auto gebeurt, net als wanneer je deze hebt gekocht.

Waarom kies je voor leasemaatschappij ALD Automotive?

  • ALD Automotive draagt het Keurmerk Private Lease en stelt het belang van de klant altijd voorop. De voorwaarden en regels voldoen aan de strenge eisen van het keurmerk. Daardoor ben je zeker van een betrouwbaar private lease contract dat nooit te hoge kosten met zich meebrengt.
  • ALD Automotive is één van de grootste leasemaatschappijen ter wereld, en actief in 43 landen. Hierdoor kunnen voordelig grote aantallen voertuigen ingekocht worden. Voordelig voor jou, want zo kun je profiteren van gunstige tarieven.
  • Persoonlijk advies en een uitstekende service is bij de leasemaatschappij standaard, net als verrekening van minderkilometers en 24-uurs pechhulp in binnen- en buitenland.
  • Een goede verzekering is belangrijk. Daarom ben je verzekerd met een WA-verzekering, Casco schadedekking, een ongevallenverzekering én een rechtsbijstandverzekering. Bovendien is je eigen risico laag: de eigen bijdrage bij WA-schade is €0 en bij cascoschade slechts €150.

Voor welke private lease aanbieding ga jij?

Of je nu op zoek bent naar een grote gezinsauto, de ideale stadsauto of een sportiever model, je vindt altijd een private lease auto die bij jou past. Je kunt de gewenste auto natuurlijk ook helemaal afstemmen op jouw voorkeuren. Welke kleur vind je mooi, wil je een trekhaak, wil je in de winter een bandenwissel en hoeveel kilometers ga je ermee rijden? Bekijk snel deze tijdelijke private lease aanbieding, kies je model en configureer de auto naar jouw smaak. En dan genieten van een goed verzekerde en onderhouden auto, zonder zorgen.