Na een hoop teleurstellende series, komt Netflix eindelijk weer met een film die de autoliefhebber waarschijnlijk wel kan waarderen. Gisteren verscheen de trailer van 6 Underground op YouTube. De nieuwe actiefilm van Michael Bay voelt als een Fast & Furious-film, maar waar het minder gaat om de auto’s en meer om over-de-op actie. Ah, toch gewoon een F&F-film dus. Het is zelfs de duurste Netflix-productie ooit.

Aan het begin van de trailer verschijnt een Ferrari 488 Pista die een passende entree maakt. Een stel boeven doorzeeft later de knalgroene Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio van de hoofdrolspelers, die op hun beurt een flinke drift neerleggen.  Daarnaast sneuvelt een flinke roedel Land Rovers die een Lamborghini Urus beschermen.

Oh, daarnaast schijnt er ook nog een plot te zijn. 6 Underground  gaat over een groep mensen die volgens de staat dood zijn. Omdat niemand weet dat ze leven, hebben ze alle vrijheid om dingen kapot te schieten. Netflix omschrijft de film als: ‘Ryan Reynolds, Michael Bay en een metrische poeplading aan dynamiet.’ Hij verschijnt 13 december op de streamingdienst.

6 Underground: Netflix-film met autogeweld

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear