De wetenschap is er nog niet helemaal over uit hoe fans het 400 minuten durende seizoen van Drive to Survive in slechts 200 minuten konden kijken. Het enige wat ze weten, is dat de mensen na hun kijkbui gelijk weer trek hadden in de volgende Netflix-serie. Voor volgend jaar is er goed nieuws: Netflix werkt aan een mooi toetje voor na het volgende seizoen.

Netflix werkt aan een NASCAR-tegenhanger van Drive to Survive. De kans is klein dat jij momenteel NASCAR volgt, maar anderzijds volgde jouw partner vóór Drive to Survive misschien ook geen F1 – en kijk nu eens. Hoe dan ook ben je met Netflix ervan verzekerd dat ze het verhaal lekker hebben aangedikt. Wie weet heb je er volgend jaar een nieuw hobby bij.

Klinkt als Drive to Survive voor NASCAR

Over het project zegt Netflix in één lange zin: ‘De serie biedt exclusieve toegang tot coureurs en teams, waarbij fans achter de schermen op en buiten het circuit worden gebracht terwijl ze de fysieke en mentale uitdagingen verkennen die gepaard gaan met het strijden om een kampioenschap op het hoogste niveau van stockcarracen ter wereld.’ De naam van de serie is bij ons nog niet bekend.

De nieuwe serie verschijnt begin 2024 op Netflix, met vijf afleveringen van elk zo’n 45 minuten. Of de serie in Nederland te zien is, dat weten we nog niet, maar stiekem durven we aan te nemen van wel. Als een Koreaanse serie over dodelijke kinderspelletjes hier een hit kan worden, of een Spaanse serie over zingende bankovervallers, dan heeft een Amerikaanse serie over racen zeker kans van slagen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear