Alfa Romeo heeft een primeur. Nee, geen compleet nieuw model, maar wel een nieuwe winkel. Heel letterlijk, want vanaf morgen 10.00 uur kun je in winkelcentrum Stadshart van Amstelveen tijdens het shoppen de Alfa MiTo Store binnenlopen.
 
De keuze is niet reuze, ze hebben immers alleen de Alfa Romeo MiTo. Maar het concept Brandnew Store is helemaal nieuw. Het gaat om een nieuwe formule waarbinnen bedrijven of merken zich tijdelijk vestigen op een A-lokatie. Alfa Romeo krijgt de primeur.
 
Bij Alfa zien ze het als een aanvulling op tv- en mediacampagnes en daarom mag de Alfa MiTo Store als een soort van driedimensionale advertentie gezien worden. Maar wel een die de bezoeker in de belevingswereld van het model binnenbrengt.
 
Het geheel is aangekleed met interactieve vloerprojectie, plasmaschermen, een projectieachterwand en merchandising. Er kunnen afspraken worden gemaakt voor proefritten, maar daarvoor zorgt dan de dichtstbijzijnde dealer. De komende drie weken is dse Brandnew Alfa MiTo Store in Amstelveen te vinden.
Advertentie

Reacties

Advertentie