Mocht je huisbaas zo coulant zijn dat je twee maandjes huur mag skippen om een nieuwe iPhone 14 Pro Max en Apple Watch Ultra te kopen, dan hoef je geen keuzes te maken. Anders kun je de 1.479 euro voor de telefoon en de 999 euro voor het horloge maar één keer uitgeven. Of wil je er ook de nieuwe AirPods Pro bij? Tel er dan nog even 299 euro bij op.

Dus wat kun je nog meer kopen voor 2.500 tot 3.000 euro? Als autoliefhebber kun je best wat leuke spulletjes scoren voor dat geld. Een complete auto, waarbij je keuze hebt uit alles van verstandige vervoersmiddelen tot twijfelachtige hobbyprojecten met krokante randjes. Of wat dacht je van een mooie sim-setup voor thuis?

Alfa Romeo GT

Alfa Romeo GT

Er zijn best wat Alfa Romeo’s te vinden in de prijsklasse ‘horloge en telefoon’. We zagen bijvoorbeeld een aantal Alfa Romeo GT’s staan. Misschien niet de verstandigste aankoop die je ooit zult doen, maar hij zal waarschijnlijk minder afschrijven dan de twee draagbare apparaten.

Mazda RX-8

mazda rx-8 rood

Voor rond de 2.500 euro moet je wel een RX-8 kunnen vinden met vage klachten als ‘slaat moeilijk aan’ of ‘slaat af als hij warm is’. Dit is precies wat je wilt. Koop een RX-8 met een kapotte motor en leg er een revisieblok in. Dan weet je zeker dat de motor goed is. Als je er daarna netjes mee omspringt, kun je er nog heel lang plezier van hebben.

Jaarkaart voor de Nürburgring

Caracciola-Karussell op de Nürburgring Nordschleife (karousel of kombocht)

Een seizoenkaart voor de Nürburgring kost je 2.200 euro. Dan kun je het volledige jaar onbeperkt op de Nürburgring rijden als hij open is voor Touristenfahrten. Als je in één jaar 74 rondes rijdt, dan heb je de kaart er al uit. Voor de gein tellen we even de benzinekosten en de extra onderhoudskosten niet mee. Een goed verhaal moet je nooit verpesten met de feiten.

Kaarten voor de Dutch GP in 2023

Max Verstappen rijdt op Circuit Zandvoort tijdens F1-race

Voor 495 euro heb je een Silver-kaart om alle dagen naar de Dutch GP te gaan in 2023. Je kunt dus met z’n vijven de volledige GP meemaken voor hetzelfde geld. Of neem drie vrienden mee en je houdt geld over voor een drankje en iets te eten.

Laat je auto wrappen

ID. Buzz Cargo in de Haven van Amsterdam naast een boot

Altijd al net een andere kleur willen hebben op je auto? Voor 2.500 euro moet je wel ergens een wrap kunnen versieren. Je kunt misschien zelfs een spuiter vinden die je auto overspuit, als je zelf al wat voorwerk doet. Grote kans dat je een klok in je auto hebt, dus dan is die hele Watch Ultra niet eens meer nodig.

Met de boot naar Noorwegen, een Volvo kopen en terugrijden

Een oude Volvo Station

Voor 150 piek pak je vanaf Eemshaven de boot naar Noorwegen. Als je vanaf daar met de trein naar Zweden gaat, kun je daar ongetwijfeld voor een paar honderd euro een Volvo op de kop tikken. Die rij je daarna terug naar Nederland. Fantastisch avontuur, als je het ons vraagt. Of neem het vliegtuig naar Italië en tik daar zo’n überzeldzame Fiat Multipla op de kop.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)