Dit is ‘m. De laatste Aston Martin Vanquish S. Een 242.000 euro (ex. belastingen) kostende laatste groet aan de V12 supercoupé. Dus zeg hallo – en direct weer doei – tegen de Aston Martin Vanquish S Ultimate.

Aston stuurt de Vanquish S onderweg met een speciale editie. Je kunt kiezen uit drie thema’s (denk aan lak en interieurtrim) en je krijgt uiteraard koolstofvezel details, ‘Ultimate’-badges en speciaal stikselwerk op de stoelen.

In welke kleur mag ik ‘m bestellen?

Het eerste thema zie je hierboven en luistert naar de naam ‘Ultimate Black’. De belangrijkste punten zijn de, eh, zwarte lak, bronzen accenten, zwarte uitlaten en zwarte remklauwen. Het tweede thema is een grijs exterieur met blauwe details en een grijs leren interieur met geel en blauw. Het laatste thema bestaat uit een witte basiskleur met gouden details voor de buitenkant en een bruin interieur met zwarte accenten. Raad eens welke ze in Dubai bestellen?

Oh, en Aston zegt dat ze de klanten graag helpen met het uitkiezen van hun eigen kleurenschema, zonder extra kosten. Dus de drie thema’s doen voor spek en bonen mee. Voor de rest liet Aston de Vanquish S met rust. De 6,0-liter V12 produceert als vanouds 603 pk met een muzikale ondersteuning die je hart laat overslaan. Slechts 175 exemplaren van de Aston Martin Vanquish S Ultimate verlaten de fabriek. Dus hup: op naar de dealer.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)