Afgelopen zomer kwam ie uit, de nieuwe Audi A6 Avant. Een auto die tot kortgeleden nog door niemand was getuned. Althans, niet voor zover wij weten. Maar nu is daar verandering in gekomen. Of nou, in zekere mate. Veel meer dan een verlagingssetje en een wrapje heeft ‘t niet om ‘t lijf – maar hij is wél de eerste.

Gepfeffert

De getunede Audi A6 Avant die je hier op de foto’s ziet is afkomstig uit de garage van de Duitse tuner Gepfeffert. Ze installeerden ophangingsspul van KW, waardoor het geheel een flink stuk dichterbij moeder aarde kwam te liggen.

Ook heeft Gepfeffert er 21-inch Talea-velgen onder gehangen. Deze zijn overigens gewoon bij Audi te koop, maar eigenlijk zijn ze bedoeld voor het grotere broertje van de Avant: de Audi SQ7. De dealer zal je er zo’n 4.100 euro voor vragen.

Matzwart

Daarnaast is de getunede Audi A6 Avant van een matzwart-wrapje voorzien door het eveneens Duitse Cool-Tints. Verder zijn de aanpassingen subtiel gebleven. Zo zien we dat het Audi-logo aan de voorkant zwart is gemaakt en dat de andere emblemen eraf zijn gehaald.

Het is een beetje alsof de getunede Audi A6 Avant niet op wil vallen, maar stiekem ook wel weet dat ie daar niet aan kan ontkomen. Helaas is het vooralsnog niet bekend of er onder de motorkap ook aanpassingen zijn gemaakt. Het wachten is op tuners als Abt om daar softwarematig mee aan de gang te gaan.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie