De Audi RS 6 eigenlijk alles wat je van een allround auto kunt wensen. Hij is mooi, ruim, praktisch en luxe, compleet wars van welke vorm van compromissen dan ook, en snel – enorm snel. Tegelijkertijd is ie goedmoedig, vriendelijk en vergevingsgezind. Alleen een beetje prijzig. En daar is nu ook een oplossing voor.

Want Carlink biedt nu opnieuw vijfentwintig Audi’s RS 6 Performance aan met 25 procent korting. Dan hou je geld over om ‘m langs Litchfield te sturen voor wat extra pk’s.

Het autobedrijf van Chiron-eigenaar Jeroen dan den Berg kocht het zwikje Audi’s in met een totaalvermogen van 15.125 pk. Vermoedelijk kreeg het bedrijf een fijne bulkkorting, en dat vertaalt zich weer naar een aantrekkelijk aanbod voor jou.

Zes gratis RS 6’en

Als je alle exemplaren koop, krijg je er dus zes-en-een-kwart RS 6 gratis. Waarvan je er vast ééntje kunt missen aan de gever van deze kooptip (ah, toe). Gelukkig kun je er ook gewoon ééntje kopen met dezelfde korting. Kun je tenminste nog tanken.

Wat betreft velgen heb je geen keus, maar als je snel bent kun je nog een kleur kiezen. Wij adviseren – altijd – de kleur Nardo Grey. De netto catalogusprijs begint normaal (dus bij Audi zelf) bij 102.908 euro.

Na BPM en BTW is dit in Nederland 165.050 euro. Op deze exemplaren zit nog een flinke bult opties (keramische remmen, dik audiosysteem), dus tel er nog maar wat maandsalarissen bij op. Wat het jou uiteindelijk zal kosten, moet je bij Carlink zelf eventjes vragen. De auto’s staan nog niet op kenteken, trouwens.

Reacties

  • Mike Goemans heeft op 11 januari 2018 geschreven:

    De politie hoeft niet verder te zoeken de vervanger van de Volvo is gevonden. Deze zijn veel beter dan een normale Audi A6.

    Reageer
  • kevin heeft op 28 november 2017 geschreven:

    het zou ook zomaar kunnen dat deze voor de klpd zijn, die zijn bezig het wagenpark volvo’s te vervangen voor dit speeltje, zodat ze criminelen in audi rs ook bij kunnen houden ik vraag het me toch echt af of dat ook gebeurt, hoeveel vd politie porsches zijn er geeindicht achterop een vrachtwagen of in de vangrail laten we dan maar hopen dat ze met een 4×4 quatro systeem wat meer op het zwarte blijven

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)