Zeker nu je net de woon-werkvakantie achter de rug hebt, kun je je kroost wel even missen. Even niet het mentaal en fysiek getrek aan je ledematen. Na die vakantie heb je vast een rangorde gemaakt van je kinderen (of je nu wilt of niet en of je er nu eerlijk over bent of niet). Deze autoverkoper helpt je aan een auto voor je minst favoriete kind.

Op het favoriete social media-platform van jouw kind legt autoverkoper Jonny het voor je uit. De auto in kwestie is de Nissan Versa uit 2018. Het verkoopargument om deze auto te kopen volgens de verkoper? ‘Als je je verplicht voelt om een auto voor je kind te kopen, maar je wilt niet dat ze zich verwend voelen, is dit de auto die je moet hebben.’

Specificaties van de auto voor je minst favoriete kind

De Nissan Versa uit 2018 heeft een 1,6-liter vier-in-lijn die om en nabij de 109 pk levert. De voorwielaangedreven sedan in deze video is volgens Jonny erg betrouwbaar. Met 24.000 kilometer op de teller is er nog niet veel in gereden. Dan weet je ook zeker dat je kind geen reden heeft om bij je aan te kloppen voor een andere auto.

In de Nissan zijn de stoelen niet bekleed met leer omdat ‘je je kinderen niet wilt verwennen’. Het meest innovatieve snufje dat op de auto voor je minst favoriete kind zit is volgens de verkoper ‘de aux-kabel’. De ramen zul je zelf omhoog en omlaag moeten doen en de sleutel is, nou ja gewoon een sleutel. De auto voor je minst favoriete kind staat in Colorado Springs, Verenigde Staten en gaat voor 13.998 dollar.

@destination.everywhere

Do you have a least favorite child?

♬ original sound – Jonny

Reacties

  • Cardude_08 heeft op 19 september 2022 geschreven:

    Mooi toch?

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear