Soms ben je toe aan vakantie. En soms ben je héél erg toe aan vakantie, zoals deze bezorger. Gisteren trof de Koninklijke Marechaussee bij Schiphol een bestelbus vol pakketjes aan. De motor van de bezorgbus draaide nog en de bestuurder was nergens te bekennen. Op camerabeelden was te zien hoe de pakketbezorger in het vliegtuig was gestapt en vertrok.

Je snapt dat de Koninklijke Marechaussee een beetje bezorgd was om de bus vol onbekende pakketjes. Speurhond Jodi werd ingezet om de bus te controleren. Deze brave medewerker concludeerde dat er geen explosieven in het voertuig lagen. Het enige knallende aan de situatie was waarschijnlijk de koppijn van de eigenaar van de bus.

De baas van het betreffende koeriersbedrijf werd gebeld dat een van zijn medewerkers de bus had achtergelaten op Schiphol. Volgens de Marechaussee haalde hij vol verbazing zijn bus op. Hij kon geen verklaring voor het voorval geven.

Nog geen duidelijkheid

Waarom de bezorger de bus achterliet en zelf op het vliegtuig stapte, is dus niet bekend. Misschien dacht ie dat Charlois in Frankrijk lag en is hij onderweg met een AliExpress-pakketje. Hoe dan ook zal hij op het moment van landen enkele gemiste oproepen van zijn baas hebben.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie