Best bijzonder: er stoppen nu ook touringcars met (ramp)toeristen om te kijken bij de uitgebrande Fremantle Highway. Daar kunnen we allemaal iets van vinden, maar besef dat jij nu ook op je schermpje zit te koekeloeren. Het goede nieuws is dat de ongeveer duizend onverbrande auto’s inmiddels van boord zijn en dat de bergers zijn begonnen met de afgefikte wrakken.

De verbrande auto’s gaan in het schip al in de dompelcontainer en gaan afgedekt naar buiten. Volgens Eemskrant denken de werklui zo’n tien dagen bezig te zijn met alle verkoolde bakken van boord te halen. Helaas zijn er geen beelden van in het schip, want dat zou ook wel interessant zijn om te zien. Het gaat om zo’n 2.700 krokante auto’s.

Eemskrant plaatste de onderstaande video op YouTube met een mooi overzichtsbeeld van alle rauwe auto’s. Opvallend is dat het grootste deel van de auto’s wit is. Er staan een paar rode BMW Z4’s en BMW 3-serie Tourings tussen. Daarnaast zien we nog een nieuwe 7-serie staan en een grote lading van de elektrische BMW iX. Het lijkt erop dat ze de EV’s en brandstofmodellen los van elkaar hebben gezet.

De bijzondere auto’s op de Fremante Highway

Als je goed kijkt, zie je op 0:55 een groene BMW M3 staan en daarvoor zie je een BMW M3 CS – te herkennen aan de zwarte strepen op de motorkap. In hetzelfde shot zie je ook een BMW M3 Touring in het grijs, die herken je aan het donkere koolstofvezel dak. Twee seconden later zie je nog een groene M3 en een grijze M3 Touring. Op 4:40 zie je nog drie BMW M3 CS’jes.

De Mercedes-klanten durven geen kleur te bekennen. Op 4:52 zien we vooral wat modellen uit de EQ-serie in het wit, zwart en grijs. In beeld zien we in ieder geval geen heel bijzondere modellen. Als het goed is stonden er ook auto’s van Rolls-Royce aan boord, maar die zien we er niet tussen staan. De kans bestaat dat die zijn verloren in de brand. Check de beelden hieronder.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie