Online daten blijft een rare business. Zo blijkt dat profielen waar de single met een dooie vis in zijn armen staat, best goed werken, zo schrijft de The Washington Post in 2016. Het liefst gebruik je hiervoor wel een tegelvis of Marlijn. Een karper is de minst aantrekkelijke vis. Uit een recenter onderzoek blijkt dat autoliefhebbers het dan weer helemaal niet zo goed doen op Tinder.

Het bedrijf Leasing Options concludeert dit uit een onderzoek met 4.031 mensen. Uit de enquête blijkt dat 46 procent van de mensen het een afknapper vindt als iemand zijn auto op een datingapp zet. Gelukkig vindt 43 procent het géén afknapper en de overige mensen maakt het eigenlijk niet zoveel uit. Een foto van alleen de auto, wordt als ‘raar’ beschouwd.

Volgens het onderzoek zijn het vooral moderne auto’s die het niet zo goed doen. Hippiebusjes en klassiekers vallen nog het meest in de smaak bij de ondervraagden. We zullen dit keer geen grapjes maken over handkarren, maar er is goede hoop voor liefhebbers die niet meer alleen willen rijden. De aanbieder van leaseauto’s komt nu met een speciale datingapp voor autogekken.

Speciale datingapp voor autoliefhebbers

De app heet toepasselijk genoeg Speed Dating. Niet alleen upload je een foto van je eigen knar, je laat ook zien wat je rijdt. Ook zijn er opties om bijvoorbeeld je droomauto in te vullen of je autogerelateerde afknappers (bijvoorbeeld niet kunnen parkeren). Je kunt aangeven welke auto’s jouw potentiële partner moet hebben. En nu niet allemaal ‘Bugatti’ invoeren.

speciale datingapp voor autoliefhebbers (Speed Dating)

De speciale datingapp voor autoliefhebbers is nog niet klaar en er is nog geen datum afgegeven. We zijn benieuwd of de app er echt komt, of dat het een losse flodder is om wat aandacht te genereren voor het leasebedrijf. Je kunt in ieder geval je e-mailadres achterlaten en een seintje krijgen als de app gelanceerd wordt.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear