Moderne auto’s met keyless entry zijn helaas bijzonder makkelijk te stelen. De sleutel ver van de voordeur leggen, is ook niet genoeg meer. Met een signaalversterker kan de auto gefopt worden en opengemaakt worden, zoals dat gisteren gebeurde bij de BMW M5 van Nicky Romero. De schermen en het stuur werden uit de zwarte Bimmer van de Nederlandse deejay gejat.

Een metalen koekblik is wat je nodig hebt om dat andere blik te beschermen tegen boefjes en ander steeltuig. Het signaal kan niet door het metaal heenkomen, en dus ook niet versterkt worden door boeven. Voor Nicky Romero een dure (of in ieder geval zeer vervelende) les. Ook voor autoverzekeraars is de keyless entry een groot probleem.

De BMW M5 van Nicky Romero

Romero had vroeger vooral een voorliefde voor Audi-producten. Hij kocht ooit de witte Audi R8 van Afrojack en later kocht hij een Audi RS 6, die hij omwisselde voor een andere Audi RS 6. Vorig jaar kocht de muzikant een McLaren 570S en blijkbaar rijdt hij nu dus ook een BMW M5. Daarnaast is Nicky Romero gek op motorfietsen.

Reacties

 • Diggie heeft op 1 november 2019 geschreven:

  Da’s mooi velgen zitten der nog op🙈😂😂

  Reageer
 • Tristan heeft op 30 oktober 2019 geschreven:

  😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

  Reageer
 • Tristan heeft op 30 oktober 2019 geschreven:

  Leuk

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)