Goed nieuws! De facelift van de BMW M8 is nauwelijks een facelift. Dat betekent dat een van de laatst overgebleven mooie BMW’s zijn schoonheid behoudt. Het merk bedacht acht nieuwe lakkleuren en een nieuwe set velgen voor de BMW M8. Ook lijkt het erop dat de normale M8 komt te vervallen en je straks alleen nog de Competition kunt kopen.

Naast de nieuwe kleuren zijn er nieuwe Shadow Line-koplampen te bestellen, die donkerder zijn dan de standaard units. De grille is nu standaard zwart, dus dat past mooi bij de rest. Het touchscreen binnenin groeit met ongeveer 2 inch naar 12,3 inch. Ook zijn er nieuwe opties voor de interieurbekleding.

Specificaties BMW M8 Competition na de facelift

Helaas, geen extra power uit de 4,4-liter V8. Via de achttraps automaat gaat 625 pk naar alle vier de wielen. Achterop zit een sperdifferentieel. De Coupé en Gran Coupé schieten in 3,2 seconden van 0 naar 100 km/u. De iets zwaardere Cabrio doet er 3,3 seconden over.

Ook kleine facelift voor de normale 8-serie

De normale 8-serie krijgt ook wat wijzigingen mee. Handig om te weten is dat de auto altijd het M Sport-pakket gemonteerd krijgt. De instap-8 wordt dus zowaar een collectors’ item. Of niet, natuurlijk. De grille van de gefacelifte 8-serie geeft nu standaard licht. Bij de vernieuwde 8-serie groeit het touchscreen eveneens en in de configurator vind je nieuwe lakkleuren.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)