Onopvallend sluipt hij in het donker door de golven, op zoek naar de volgende internationale spion om het leven zuur te maken. Of een clown en een acrobaat die keer op keer de plannen van de kapitein dwarsbomen. Dit is de Brabus Shadow 900 Black Ops Signature Edition, de perfecte boot voor slechteriken. En zoals je van Brabus mag verwachten, is het geen langzaam ding.

De Marine-divisie van Brabus is voor het nieuwste telg van de Shadow-familie een samenwerking aangegaan met de Finse botenbouwer Axopar Boats. Niet geheel verrassend is het vermogen van deze boot 900 pk. Twee 4,6-liter V8-motoren verzorgen deze power. Met deze twee achtcilinder is een snelheid van 102 km/u mogelijk (55 knopen).

Nog wat meer tempo? Dan zijn er ook nog de Brabus Shadow 900 Spyder Black Ops Signature Edition én de Brabus Shadow 900 Sun-Top Black Ops Signature Edition. Perfecte modelnamen voor wie nog een werkstuk voor school moet maken met een minimaal aantal woorden. Deze halen 110 km/u. De Spyder is helemaal open en de Sun-Top heeft een elektrisch schuifdak.

In de Brabus Shadow 900 Black Ops Signature Edition

Maar deze boot van Brabus is er niet alleen om heel hard mee te varen. Op het dek kun je perfect loungen en vanbinnen is de aankleding ook niet karig te noemen. Op het dashboard vind je een touchscreen over de gehele breedte, net als bij Mercedes. Hier kom je onder andere de navigatie, snelheidsmeters en belangrijke informatie tegen.

Ook zit er een een G-schoksensor op die je helpt door de ruwe zee te komen. We hebben nog geen prijskaartje bij deze Brabus Shadow 900 Black Ops Signature Edition kunnen vinden. De voorgaande boten uit de Shadow-lijn gingen voor zo’n half miljoen euro. Wie slim is, stelt zijn verwachtingen van de prijs naar boven bij.

Reacties

  • Tonny Bos heeft op 17 september 2022 geschreven:

    Super Calypso, dit moet kunnen op het Water Brabus! Power!

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear