Uit verveling in één uur vijf keer naar dezelfde koelkast lopen om te kijken of er dit keer wél wat lekkers in staat, lukt niet in de file. En dat terwijl eten uit verveling juist zo goed kan in de auto. Geen nood: Burger King komt je aderen dichtslibben met handzame diabetesbommetjes in de file.

De burgerbouwers beginnen met de dienst in Mexico-Stad, één van de drukste steden in de wereld. Je kunt er met gemak vijf uur lang in de file staan. Een burgertje verslinden is dat een welkome afwisseling van door de voorruit naar de deprimerende polonaise van blik en ellende turen.

Het systeem van de Burger King identificeert plekken in de stad waar de drukte het ergst is. Op deze plekken krijgen reizigers met de Burger King-app een melding dat ze een bestelling kunnen plaatsen. Vervolgens komt er een brommertje je bestelling brengen. Laat ze ook direct maar een veegdienst sturen als de files zijn opgelost.

Bezorging in de file, zit iemand daar op te wachten? Zeker wel: binnen één week schoot het aantal orders bij de Burger King in Mexico-Stad omhoog met 63 procent. De keten breidt de dienst uit naar Los Angeles, São Paulo en Shanghai. Of de files in Nederland ernstig genoeg zijn voor de dienst, moet nog blijken.

Burger King bezorgt in files

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)