Nog meer nieuws van Chevrolet. Dat laat namelijk zijn oren hangen naar de mening van de klant. Als je wilt kun je ook invloed uitoefenen op welke van deze drie concept cars straks in productie gaat.

 

De eerste van het kleine trio is de Chevrolet Trax, die binnenkort zijn debuut maakt tijdens de New York Auto Show. Deze beoogde opvolger van de Daewoo – sorry… Chevrolet – Matiz is in Zuid Korea ontworpen en heeft een krap 1,0 liter benzinemotortje in het vooronder. Toch kunnen we het grappige uiterlijk en de oranje kleur best waarderen.

Met de Beat laat Chevrolet de enige driedeurs variant zien. Die oogt dan ook het meest sportief, en dat wordt waargemaakt door een 1,2 liter benzinemotor met turbo én automaat. De laatste van de drieling is de Chevrolet Groove. Die zou met zijn hogere dak en 1,0 liter dieselmotor misschien het meest geschikt zijn voor een wat ouder publiek, om het maar eens netjes te zeggen. Al met al hebben deze kleine Chevroletjes met hun hoge schouderlijn en relatief lage dak wel wat weg van de Daihatsu Materia. En die vinden wij stiekem erg leuk…

Chevrolet geeft je dus de kans om mee te beslissen over het lot van deze drie concepten. De auto met de meeste stemmen wint. Laat je stem horen op Vote4chevrolet . De Groove lijkt tot nu toe favoriet.

Reacties

Meer van TopGear