Leuk hoor, die Cybertruck van Tesla. Maar past hij wel in een alledaagse garage? Dat wordt toch wel een beetje krapjes. Geen probleem, het designbureau Lars Büro heeft er een oplossing voor gevonden. Wat is die oplossing? Een grotere garage. Je merkt: het leven hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Voor de aardigheid matchen ze de vormgeving met die van de Cybertruck. De garage heet Cybunker en hij gaat volgend jaar ook echt in productie.

Lars Büro noemt de Cybunker een ‘high-tech opslag’. Het mooiste is, dat het niet alleen een garage is. Je kunt er ook gewoon in wonen; vooral goedlachse mensen met plannen voor werelddominatie zullen zich er goed thuis voelen. Extreme weersomstandigheden (ook die zelf veroorzaakt worden in een poging chaos te scheppen) zijn geen probleem dankzij zijn stalen monocoque structuur en zijn aerodynamische vorm.

De Cybunker is multifunctioneel

Het gebouw bevat twee vouwluiken die als deur en dak functioneren. De high-tech garage biedt zo’n 56 vierkante meter ruimte om voertuigen of apparatuur te stallen. Ook is er een luchtsluis. De Cybunker kan als garage, als huis, als bunker, als geheime basis, of als opslagplaats dienen, bijvoorbeeld van babyfoto’s waarvan je niet wil dat mensen ze vinden. En ja, de ruiten van deze bunker zijn kogelwerend, dus je hoeft niet bang te zijn voor inbrekers. Tenminste, we gaan er maar even vanuit dat Lars Büro wel weet hoe ze ‘onverwoestbare’ ramen moeten maken.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie