Oogt wat krapjes, niet? Geloof ons, je hebt meer dan genoeg ruimte in deze daktent voor op je Land Rover Defender. De nieuwe LaRo is namelijk een heel stuk groter in het echt dan hij lijkt op foto’s. De tent is 2,3 meter lang, 1,3 meter breed en 1,5 meter hoog (als hij uitgeklapt is). Die ladder is er niet voor de show: op zijn hoogste stand is de Defender zelf al twee meter hoog.

De tent is van het bedrijf Autohome uit Italië en het is één van de nu al 170 accessoires die je bij Land Rover kunt bestellen. Bij de daktent voor de Land Rover Defender krijg je een ladder, een leeslampje, het matras en zelfs kussens. Alles wat je nodig hebt om een nachtje in de rimboe te overnachten.

Het materiaal zou goed genoeg zijn om de meest nietsontziende omstandigheden te overleven. De daktent is samen met Land Rover ontwikkeld en past dus perfect op de dakrails die je bij het Adventure Pack krijgt. Plat zou de daktent zo aerodynamisch mogelijk zijn; en het scheelt dat de Defender de 200 km/u niet haalt. De daktent kost 3.082 euro, exclusief belastingen. Ook de Defender is niet inbegrepen.

Reacties

  • Patrick Busschaert heeft op 12 juli 2020 geschreven:

    Is dit de enige tent die te kopen valt? Is deze ook in België verkrijgbaar en bezichtig baar?

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)