Gemiddeld twee dagen nadat ons magazine naar de drukker gaat, stuurt onze stipte correspondent Cas Pedaal ons een exclusief nieuwsartikel toe. Aangezien we vooraf betalen, gooien we het maar online. We checken deze artikelen grondig en garanderen dat ze voor de volle 1,00 procent waar zijnMisschien.

Dennis vond het naar eigen zeggen prima om nog altijd vrijgezel te zijn, omdat hij ‘toch geen tijd had voor een relatie’ en ‘gewoon zijn ding wilde doen, weet je’. Zijn acties vertelden echter een ander verhaal. Dennis zette drie maanden geleden het ultieme Wapen van Massaverleiding in: een enorme herriepijp onder zijn Golf GTI. Inclusief pops & bangs.

Dennis rijdt met zijn GTI langs drukke winkelstraten en trekt bij elk stoplicht met extra herrie op. Aandacht genoeg, maar hij heeft nog altijd geen date kunnen regelen. Dit tot grote verbazing van datingcoach Dries Nuts. ‘Iedereen weet dat een enorme herriepijp de beste manier is om te garanderen dat aantrekkelijke mensen het bed met je willen delen. In 69 procent van de gevallen is het succesvol’, aldus de expert.

Daarom ging Dennis over op het zwaardere geschut: handrembochtjes. ‘Iedereen is gek op het snerpende geluid van een te rijk lopende viercilinder, maar soms is er gewoon meer nodig. Daarom heb ik Dennis geadviseerd om met handrembochtjes te gaan oefenen’, zegt Nuts. ‘En anders weet ik het ook niet meer, hoor. Wat moet die jongen dan? Normaal rijden? Een gesprek aanknopen? Attent zijn? Dat is wel heel wanhopig…’

Reacties

 • Chris heeft op 15 juli 2022 geschreven:

  Ook een Boonk Boonk auto is bij zulke Neanderthalers zeer gewild (meestal een stokoude Golf of Polo). Zij nemen een extra sterke luidspreker in de auto en tracteren hun omgeving steeds op keiharde monotone Boonk Boonk Bokito-sound. Dat er dan niemand meer bij hun in de auto wil zitten kunnen zij niet begrijpen. Zelfs de meeste apen zijn slimmer.

  Reageer
 • Martijn heeft op 4 juli 2022 geschreven:

  Vind je het gek DENNIS!!!! HAHAHA
  Kijk..en daar zitten vrouwen dus echt niet op te wachten. Jongeren die nog steeds puber gedrag vertonen. Vrouwen Willen juist een geheel volwassen persoon zien.
  En niet bij jou in een herrie auto zitten en je dan kapot schamen als je als vrouw naast jou zit. Wordt eens een keer volwassen, je puber tijd heb je toch al gehad?? Als je zo blijft door gaan blijf jij uiteindelijk alleen over zonder relatie…want die vrouwen hebben dan inmiddels WEL een volwassen man gevonden!! Want de kans dat de vrouw
  relatie problemen gaat krijgen als je samen woont met zo’n puber is wel heel erg groot. gedrag Succes verder…….

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear