Rico Verhoeven en Badr Hari zijn niet alleen in de ring en qua karakter tegenpolen van elkaar. Ook hun autocollectie’s staan haaks op elkaar. Waar de lijst van auto’s van Rico Verhoeven niet veel verder komt dan één Porsche en één motorfiets, laat Badr Hari het breder hangen. Vroeger reed de bokser een Mercedes-AMG E 63 in Nederland en in Marokko een Bentley Continental GT. Regelmatig werd Badr gespot in een Lamborghini Aventador.

Lees ook: De auto’s van Rico Verhoeven

De Aventador schijnt niet van hem te zijn, maar van een goede vriend. De zwaargewicht heeft zelf ook genoeg dik spul in de garage. We doken in de Instagram van Hari om te zien welke auto’s regelmatig voorbijkomen. Het is niet compleet duidelijk welke auto’s echt van hem zijn, maar het zijn in ieder geval de auto’s waar hij met enige regelmaat in rijdt. We hebben navraag gedaan bij het management, maar zij zullen het ongetwijfeld bijzonder druk hebben met het grote gevecht van zaterdag. We zullen het artikel updaten als er meer informatie is.

Mercedes-AMG G 63

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on

De G 63 heeft door AMG een 5,5-liter biturbo V8 toegewezen gekregen, die in deze configuratie maar liefst 544 pk ophoest en er 760 Nm uit perst. Mede dankzij de zeventraps 7G-Tronic automaat spurt dit turbo-tuinhuisje hiermee van 0 naar 100 km/u in 5,4 seconden en haalt ie een begrensde topsnelheid van 210 km/u. Slik.

Porsche 911 Turbo Cabriolet

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on

Van 0 naar 100 km/u kost de Porsche 911 Turbo Cabriolet 3,5 seconden, de topsnelheid is 320 km/u, hij heeft vierwielaandrijving voor het haast idioot hoge koppel van 710 Nm, ziet er met z’n stoffen kap – die in dertien seconden opent – meer dan goed uit, en als klap op de vuurpijl kunnen er vier mensen in zitten.

Ferrari 488 GTB

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on

De 488 GTB beschikt over 670 pk en 760 Nm, waarden die bij een V12 niet zouden misstaan (het is zelfs meer vermogen dan de FF en meer koppel dan de F12 Berlinetta). Dat is gezien z’n turbo’s niet opvallend; bijzonderder is het toerental dat de motor erbij draait. Het maximale vermogen wordt bereikt bij 8.000 toeren, wat zou betekenen dat het typische jankende, oorgasmische Ferrari-geluid niet bij de uitgaande 4.5 V8 is achtergebleven.

Mercedes S600

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on

Als je goed kijkt, zie je zo hier en daar een groot doorlopend scherm langskomen op de Instagram-tijdlijn van Badr. Het interieur is van deze Mercedes S600. De sedan pronkt met een serieuze motorisering, waarbij een V12-motor voor 530 pk en een 0-100-tijd van 5 seconden zorgt.

BMW 7-serie

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on

In de dorpellijsten staat het M-logo, maar niet M5. Niet de topversie dus, maar we gokken dat het geen karige instapper zal zijn. Een mooie afwisseling van al het autogeweld hierboven. Update Brandon wijst ons erop dat het hier waarschijnlijk gaat om een BMW 7-serie, gezien de volledig leren deurkaarten en de chromen knoppen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)