Dit weekend klimt Rico Verhoeven weer de ring in – deze keer tegen Hesdy Gerges. Tijd om uit te zoeken wat voor auto’s het zwaargewicht precies rijdt. De lijst van auto’s van Rico Verhoeven is bescheiden. Wat heet: hij rijdt (voor zover bekend) twee auto’s. Ruim vijf jaar geleden stapte Rico Verhoeven in zijn eerste Porsche Panamera, maar niet veel later liet hij zich verleiden om voor een Land Rover te gaan. In 2017 stapte hij bijvoorbeeld in een 300 pk sterke Range Rover Velar en een jaar later in een Range Rover Sport.

De ex: Porsche Panamera Sport 4S Turismo

Rico Verhoeven vertroetelde zijn Panamera regelmatig door hem goed in de sop te zetten. Dit is een manier om te relaxen voor de atleet, zo meldt hij op zijn Instagram. Hij versierde het interieur van zijn Porsche met een setje goudkleurige bokshandschoenen aan de binnenspiegel. Zo hier en daar zien we dat Rico korte uitstapjes maakt naar andere merken, zo reed hij onlangs eventjes in een Bentley Continental GT.

De huidige auto van Rico Verhoeven: BMW X7

Maar ook de Porsche Panamera mocht het veld ruimen. Sinds kort rijdt Verhoeven een BMW X7. Geen bulderende V8, maar een redelijk verstandige diesel met een bescheiden, doch acceptabele 265 pk. Het formaat van de SUV is minder bescheiden: de auto is met 2 meter net iets breder dan de bokser lang is. De nieuwprijs van de BMW X7 van Rico Verhoeven was 168.290 euro.

McLaren 720S

Privé heeft Rico Verhoeven nog een McLaren 720S, die van Absolute Motors een rood-zwarte wrap kreeg. En een Kia Picanto, al is die eigenlijk van zijn moeder. De V8 van de McLaren 720S produceert 720 pk en 770 Nm. De 0-100-tijd is een kleine 2,9 seconden. Op de Duitse Autobahn moet de auto 341 km/u kunnen halen.

Ex: Suzuki GSX-R1000R

Rico’s vrouw gaf hem voor zijn 30e verjaardag motorrijlessen cadeau. Dat smaakte naar meer en vrij snel slaagde hij voor zijn rijbewijs. De bokser ging voor de Suzuki GSX-R1000R, een motorfiets met 202 pk op 203 kilo. Je kunt Rico zo nu en dan spotten op de weg met DJ La Fuente, die ook een Suzuki-motorfiets rijdt.

Ducati Diavel

Vorige zomer stapte Rico Verhoeven op een Ducati Diavel 1260 S met 159 pk. Naar verluidt kostte deze net geen 30.000 euro. Een McLaren, een Ducati en een diesel voor de dagelijkse kilometers. Geen slechte garage, dachten we zo.

Reacties

 • Jaap heeft op 28 december 2019 geschreven:

  Wat is die Panamera foeillelijk!

  Reageer
 • Bas heeft op 18 december 2019 geschreven:

  En badr?

  Reageer
 • MGT heeft op 18 december 2019 geschreven:

  Dus volgens jou (TG) moet men, als ze een gewicht van een voertuig geven, rekening houden wat een persoon weegt?? Je kunt ook eerst nadenken en dan pas iets zeggen of typen…

  Reageer
 • TG heeft op 18 december 2019 geschreven:

  202pk op 203kg want Rico weegt niets?

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)