Regel één van het boevenbestaan is ‘zie er niet uit als een boef’. De beste auto voor mensen die opereren aan de verkeerde kant van de wet is een grijze Suzuki Baleno (zonder de optionele chroomkleurige achterspoiler) met ACSI Eurocampings-sticker. Maar een ongevraagd verhuisprofessional of handelaar in witgoed word je niet omdat je universitaire opleiding nou zo goed verliep.

Gelukkig maar, want wat zouden we ook moeten zonder dit maandelijkse Domeinen-vermaak? De oorsprong van de twee foutste auto’s op Domeinen van dit moment is onbekend, maar we gaan er heel stiekempjes even vanuit dat de wraps contant betaald zijn. Of het geld moet afkomstig zijn uit een rap-carrière.

Matbruine Audi S6

De Audi S6 uit 2007 met nep-koolstofvezel-grille en een matbruine wrap zou je als schoonvader wellicht nog door de vingers kunnen zien. Totdat je het interieur ziet in de kleur van het neus-snoepgoed dat er vermoedelijk mee getransporteerd werd. Was er tenminste nog één ding wit aan de handelspraktijken.

BMW niet-M5

De motorkap van deze BMW M5 is nog minder sluitend dan de belastingaangifte van de vorige bestuurder. De enorme badge in de linker grille van de BMW verraadt al dat het hier niet gaat om een origineel M-product. Nee, deze toverbal is een BMW 520i met een onlogische tellerstand van 312.079 kilometer.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear