Kijk, dit is waar de verstandige Hyundai-klanten op zaten te wachten. Je kijkt naar de nieuwste versie van de Hyundai Tucson met de bijnaam ‘Beast’. Details over dit nieuwe uitrustingsniveau zijn schaars, maar we vermoeden dat ie net boven de Tucson N Line wordt gepositioneerd in de prijslijsten. De eerste lease-rijders hebben al een reservering ingediend.

In ieder geval stelt Hyundai alleen dat dit nieuwe model een ‘robuust exterieur met versterkte bumpers’ biedt, naast nieuwe banden en ‘andere outdoor-ready-uitrustingen’. Naast de gebruikelijke klanten, richt Hyundai zich met deze Tucson ‘Beast’ op de bijdehante, schatzoekende autokoper.

Alle gekkigheid op een stokje, deze Hyundai Tucson ‘Beast’ is het vervoer van Nathan Drake in de film Uncharted. De hoofdrol wordt gespeeld door Tom Holland, die een van de Peter Parkers speelt in de laatste Spider Man-films. Volgende maand draait Uncharted in de bioscopen. We hopen dat de film wat inspirerender is dan de naam ‘Beast’.

Reacties

  • Hahaha heeft op 4 februari 2022 geschreven:

    Een schattenjager in een Hyundai. Dat is geen Indiana Jones maar het lokale sukkeltje die met een metaaldetector in het weiland loopt.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)