We hadden net zo goed een dagje de redactie dicht kunnen gooien; niemand gelooft toch iets wat we schrijven vandaag op 1 april. Overigens zijn er wel bedrijven die vandaag serieuze persberichten uitsturen – lijkt ons niet zo handig. Dat Audi stopt met de diesels bijvoorbeeld, blijkt géén grap.

We zetten hieronder wat 1 aprilgrappen van 2022 op een rijtje. Er zitten wat goede tussen, wat flauwe en een paar waarvan je weet dat ze gisteren om 16:00 uur erachter kwamen dat het vandaag 1 april is. Laat ons jouw favoriete grapjes zien in de reacties (op Facebook).

Een, eh, massageapparaat van Flitsmeister

Een massageapparaat voor een heel specifiek doel. Zodat je veilig thuis kunt komen. Het ding gaat alleen trillen als je netjes aan de snelheid houdt.

De Branpol van Politie Woerden

De politie in Woerden zet een Volkswagen Amarok in die zowel door de politie als de brandweer gebruikt wordt. ‘Het voertuig zal bezet worden door één ervaren collega van de politie en één collega die werkzaam is bij de brandweer. Dit kan ook een brandweer vrijwilliger zijn die zelf werkzaam is bij de brandweer Woerden.’

De Volkswagen ID. Stadsbuzz

We horen vaker dat elektrische platformen erg flexibel inzetbaar zijn. Zo kun je heel gemakkelijk van de nieuwe ID. Buzz een harmonicabus maken. Wat is de actieradius?

Fanatec Aroma Bar

Tijdens het simracen echt de geur van benzine of verbrand rubber ruiken? Je kunt nu bij Fanatec een soort luchtverfrisser op je simstuurtje monteren die deze geuren verspreidt.

Trouw als een ANWB-koppel

Je kunt je ertegen verzetten, of je gaat er lekker in mee. De ANWB weet dondersgoed dat de Human Nature-jassen zo nu en dan een beetje belachelijk gemaakt worden, en lacht het rustig weg met een 1 aprilgrapje.

Opel Hover Taxi

Weer eens wat anders dan downforce. Peugeot en Opel zitten tegenwoordig in hetzelfde concern, dus wellicht rijden ze in de volgende Taxi-film wel Opel.

Flitspalen voor fietspaden

Met alle elektrische fietsen nog niet eens zo’n beroerd idee, misschien.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear