Is jouw liefdesleven een neerwaartse spiraal van afwijzing en ellende? Het logo op je autosleutel is waarschijnlijk de reden dat jij alleen zult sterven. Want uit onderzoek van leaseboer OSV blijkt dat maar liefst 51 procent van de ondervraagde vrouwen waarde hecht aan het automerk waarin je rijdt. Deze automerken vinden vrouwen het meest en minst aantrekkelijk.

De meest aantrekkelijke automerken, volgens vrouwen

Het Engelse bedrijf vroeg aan 1.000 mannen en vrouwen in welke auto zij het liefst een potentiële partner zagen rijden. De vrouwen zien het liefst een man in een Audi rijden (77%) of een Mercedes (71%). En met een Volkswagen (68%), een Bugatti (58%) of een Land Rover (51%) zouden ze ook wel genoegen nemen.

In deze auto’s sterf je eenzaam en alleen

Rij je een BMW (7%) of een Mini (5% – is ook BMW), dan is de kans groot dat je nooit geluk zal vinden en eenzaam sterft. Ook bestuurders van een Skoda (9%), Seat (11%) en Volvo (13%) moeten rigoureus gaan swipen, willen ze een partner vinden – de statistieken beloven weinig goeds. Deze bevindingen sluiten perfect aan bij die van Joyclub, die onder 5.000 leden wat vragen stelde.

Uit dat onderzoek blijkt dat minder dan de helft van alle Skoda- en Seat-rijders tevreden is met hun liefdesleven. Sterker nog: 20 procent gaf aan seksueel depressief te zijn. Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat 73,6 procent van de Mini-rijders meerdere keren per week even met zijn eigen pookje speelt.

De meest aantrekkelijke automerken, volgens mannen

Slechts 15 procent van de mannen geeft aan dat het iets uitmaakt wat vrouwen rijden. Het liefst zien de gasten een Volkswagen (72%), een Audi (70%), een Mini (69%), een Seat (65%) of een BMW (61%). Dat is toch even een ander lijstje.

Om er zeker van te zijn dat je de zondagen niet eenzaam op de bank doorbrengt met het nieuwe seizoen van Temptation Island, kun je maar beter geen Nissan (2%), Smart (6%), Land Rover (8%), Toyota (8%) of een Dacia (10%) rijden. Of – en dit is een gewaagde uitspraak – misschien moet je geen onzin-onderzoekjes geloven.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear

Advertentie