Arctic Trucks is weer aan de slag gegaan met een offroader die nergens voor terugdeinst. Dit is de Isuzu Arctic Trucks AT35 pick-up. Hij is weer gebaseerd op de D-Max, maar flink aangepakt om de moeilijkste terreinen met gemak aan te kunnen.

De naam AT35 is afkomstig van de 35-inch all-terrain banden, die om 17-inch velgen heen zitten. Om het allemaal te laten passen zijn er wel wat aanpassingen aan het onderstel en de carrosserie nodig. Zowel aan de voor- als achterkant is de rijhoogte 50 millimeter gestegen. Dat zorgt ervoor dat hij aan de voorkant nu 266 millimeter van de grond staat en achter 290 millimeter.

Natuurlijk is er ook het nodige gedaan aan de ophanging. Veren en dempers van Bilstein moeten alles van ijskappen tot toendra’s aankunnen. Maar de aanpassingen zijn niet alleen aan de buitenkant gedaan. Binnenin vind je een 9-inch multimedia systeem met Apple CarPlay en Android Auto. Het leren interieur krijgt AT-logootjes om het geheel compleet te maken.

Het enige dat ontbreekt is een koffiezetapparaat. Iets wat wel bij deze one-off van even geleden aanwezig was. Vanaf 3 mei kunnen bestellingen geplaatst worden. Dus als je niet naar een zonnig oord wilt deze zomer, kun je altijd nog naar de Noordpool.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)