Maak je geen zorgen, de bestuurder is niet verdronken; die heeft het alleen erg koud. De Mercedes E-klasse is wel verdronken, op een nogal domme wijze.

De bestuurder waande zich in een E-klasse All-Terrain en koos het strand van Nieuwvliet uit als decor voor een selfie-sessie. ‘We zagen ze het ene moment selfies maken met de auto en kort daarop hem proberen los te duwen’, vertelt een ooggetuige. En precies op dat moment besloot eb te veranderen in vloed.

Een prins in een witte bestelbus deed een dappere poging om de E-klasse Not-All-Terrain te redden van de verdrinkingsdood. Maar ook een Ford Transit is niet het off-road-monster waar de selfie-king op hoopte. De witte bedrijfwagen kwam ook zelf vast te staan. De ooggetuige belde toen maar 112.

De bus kon nog gered worden door de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, maar de E-klasse was voor de vissen. De bestuurder van de E-klasse is naar huis gebracht om op te warmen. Zijn Mercedes is dankzij het zoute water afgeschreven. De moraal? Ben je een selfie-king, koop dan de Mercedes E-klasse All-Terrain.

Via: KNRM.nl

Foto’s: Michel Vergouwe

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)