Hé, ondernemer. Laten we even je wensenlijstje voor je nieuwe bestelbus nalopen. De auto moet een dieselmotor hebben, genoeg ruimte achterin en je wilt ‘m het liefst in het wit. Verder nog iets? Nee? Zeg niets meer – we hebben de perfecte kandidaat voor je. En als je ‘m vanuit je ooghoek bekijkt, lijkt de zilverkleurige lak zelfs wit.

Oh, en als je aan je boekhouder moet uitleggen waarom je zoveel geld uitgeeft aan je bedrijfsauto, gebruik dan een argument als ‘de auto is het visitekaartje van de zaak’ en woorden als ‘branding’ en ‘merkbeleving’. Negeer de rode cijfers en ontsla die vent of mevrouw – dat soort negativiteit heb je niet nodig in je leven.

In Engeland staat deze Land Rover Defender 110 Hardtop te koop bij het bedrijf Chelsea Truck Company. De aftakking van tuner Kahn leukte de Defender uit 2016 op met aantrekkelijke accessoires. Nu mag deze dieselbus op hoge poten naar een nieuwe eigenaar. Desgewenst bouwen ze ‘m zelfs om tot linksgestuurd. Allemaal geen probleem.

Chelsea Truck Company verbouwde de neus van de Defender met een X-Lander-grille en nieuwe koplampen. Binnenin plof je op nieuwe leren bekleding en trap je op nieuwe geventileerde pedalen (essentieel). Het modder dat de 20-inch velgen rondslingeren wordt opgevangen door verstevigde modderflappen.

De 2,2-liter dieselmotor pompt nog altijd rustig zijn 122 pk en 360 Nm rond, en schakelen doe je zelf. Mocht je daarmee niet snel genoeg zaken bedrijven, dan kan Kahn vast nog wel iets voor je betekenen. Voor omgerekend 45.000 euro, exclusief eventuele belastingen, is de Defender 110 Hardtop van jou.

Reacties

  • Benishia heeft op 20 februari 2019 geschreven:

    Top, jammer dat het een 110 en geen 130 is.?

    Reageer
  • Jake heeft op 19 februari 2019 geschreven:

    Superdik! Chelsea Truck zit ook in Nederland trouwens bij ons in de stad. Rijdt een dikke wrangler, grijs kenteken ? http://www.chelseatruck.nl

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)