Heb jij een onverklaarbare liefde voor onnoemelijk lange modelnamen, zoals die van de Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo? Ga dan even zitten – we hebben er weer eentje voor je. Aanschouw de Land Rover Range Rover Sport SVR Edition Pace Car door Kahn Design. Motorisch verandert er niets aan de V8 met 575 pk. Je koopt ‘m om z’n buitenkant. En z’n naam.

De bodykit bestaat uit acht delen: een nieuwe grille, bredere wielkasten, een voorbumper, een splitter, een achterspoiler, een paneel op de achterklep, een achterbumper en 23-inch Pace Car-wielen. Een opgevoerde naaimachine raasde door het interieur om een reptielenpatroon op de stoelen en armleuning aan te brengen. Er was geen plek op de hoofdsteunen voor de volledige naam. Jammer.

Wat kost de Range Rover Sport SVR Edition Pace Car?

Kahn Design bouwt Range Rover Sport SVR Edition Pace Cars voor de prijs van omgerekend 159.000 euro per stuk. Let wel: dat is voordat de Nederlandse Belastingdienst een graai in je portemonnee komt doen. Een instap-SVR kost hier al 216.780 euro. Ga maar rekenen – de AED staat klaar.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie