Je kunt jezelf wel van top tot teen insmeren met vaseline, op de grond gaan liggen en roepen dat je een naaktslak bent, maar niemand zal je geloven. Naaktslakken kunnen namelijk niet praten. Zoals je ook bij deze iets te brede Audi A6 al van meters afstand kunt zien dat het niet zomaar een nederige stationwagen is.

Je kijkt hier naar een volbloed Audi RS 6 die omstanders keihard in de maling tracht te nemen met A6- en 2.0 T-badges. En anders is het de knappe lak wel die verklapt dat het hier niet om dezelfde Audi gaat die je buurman ook heeft. Laten we het houden op een eigenaar met een gevoel voor humor.

Gezien de Abt-velgen sluiten we niet uit dat er onder de motorkap het een en ander veranderd is door de Duitse tuner. En anders komt de Audi RS 6 dankzij zijn 4,0-liter V8 met 560 pk en 700 Nm ook niets te kort. De 0-100-sprint is geklaard in minimaal 3,9 seconden.

Foto: Ferraribobo via Autogespot

Reacties

 • S.P. heeft op 27 april 2021 geschreven:

  Of het is echt een 2.0 T. Dat de eigenaar de auto in die kleur heeft laten spuiten.

  • S.N. heeft op 30 april 2021 geschreven:

   Nee want hij heeft de uitlaten en de diffuser van een RS6 en hij is ook breder dan de standaard A6

   Reageer
  • Leo heeft op 27 april 2021 geschreven:

   Nee, de diffusor en brede wielkasten verraden hem.

   Reageer
  Reageer
 • Rob heeft op 6 juli 2020 geschreven:

  Ik ken meer mensen die dat doen; voornamelijk om diefstal / vandalisme proberen tegen te gaan.
  Of het ook werkt durf ik niet te zeggen, iig zal er niet iemand zijn die met een schroevendraaier je logo er vanaf gaat trekken oid, wat helaas wel eens gebeurt bij befaamde modellen.

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)