Wie al wat langer rondzwerft op het internet, is vast wel eens verleid om op een artikel over verlaten supercars in Dubai te klikken. Zeker, in die regio staan heel wat auto’s te verpieteren omdat hun baasje het land is ontvlucht vanwege schulden, maar veel van foto’s van verlaten supercars geven een vertekend beeld. In Dubai is het namelijk nogal stoffig en als je daar op een verkeerd moment je auto een paar dagen laat staan, ziet ie er al verlaten uit.

Dat is precies wat hier aan de hand is bij deze Audi R8 Spyder in Apeldoorn. De cabrio zit onder de stoffige bende, dorre zooi uit de bomen en klodders vogelkak. Het lijkt erop alsof iemand zijn tiencilinder een paar maanden terug langs de weg heeft gedumpt. Volgens de oplettende autofotograaf staat de auto er ‘een week of vier’. Alsnog vrij lang om je Audi R8 langs de kant te zetten, maar hij is zeker niet zo achtergelaten als de foto’s doen lijken.

Auto’s worden de laatste tijd snel vies in Nederland

Tegenwoordig hebben we in Nederland bijna wekelijks regenbuien met Saharazand en mensen met hooikoorts kunnen beamen dat er genoeg in bloei staat, met alle stuifmeel en pollen van dien. Een auto eventjes niet gebruiken, heeft al snel als resultaat dat ie eruitziet als een verlaten supercar uit Dubai. Hopelijk rijdt de eigenaar van deze R8 zijn auto even snel langs de wasstraat, al zouden we wel even wachten tot zondag.

Reacties

 • Ms heeft op 22 mei 2022 geschreven:

  Eigenaar zal wel vast zitten 😉

  Reageer
 • Wim heeft op 22 mei 2022 geschreven:

  Is jammer van zo’n audi maar kan me voorstellen met deze dure benzine prijzen ,maar zet hem maar bij mij weet er wel raad mee

  Reageer
 • Thierry Hayen. heeft op 22 mei 2022 geschreven:

  Geef hem maar hier. Ik weet er wel raad mee.

  Reageer
 • Bas van der Pasch heeft op 21 mei 2022 geschreven:

  Mocht ooit zo’n auto overdragen aan de eigenaar, was een ondernemer die in Nederland vervoer nodig vond, was teleurgesteld dat hier de max snelheid 130 km was.

  Reageer
 • Harold heeft op 19 mei 2022 geschreven:

  Oh, ik had hem al door de wasstraat gereden… had ik moeten wachten tot zondag?

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)