Ooit zul je een keer overlijden. Sorry dat we zo met de deur in huis vallen, maar het is nou eenmaal zo. En als je dan naar je laatste rustplaats wordt vervoerd, moet dat natuurlijk wel in stijl gebeuren. Voor Subaru-fans is deze Impreza lijkwagen dan ook een droom die uitkomt.

Je moet alleen wel even in het Verenigd Koninkrijk overlijden als je gebruik wilt maken van deze allerlaatste taxirit. Het bedrijf dat de Impreza ombouwde naar het dodentransport komt namelijk uit Midlands in Engeland. Op hun Facebook-pagina claimen zij de eerste Subaru Impreza lijkwagen van Engeland te hebben. Daar willen we ze graag gelijk in geven.

De blauwe Impreza heeft alle bestickering die je op de auto verwacht en de gouden wielen zijn ook aanwezig. Daarnaast heeft hij zijn rally-kwaliteiten niet verloren, dus als je ergens op een grasveld in niemandsland het loodje legt, kan deze auto je makkelijk op komen halen. De grote vraag is alleen waarom er in Nederland nog niemand op dit briljante idee is gekomen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear