Het zal je als diehard autoliefhebber vast niet zijn ontgaan: de Amsterdam RAI staat in het teken van exclusieve supercars. Ben je dit jaar nog niet richting IAMS gegaan? Een selectie van de dikste auto’s van de International Amsterdam Motor Show 2019 helpen je overtuigen morgen alsnog even richting hoofdstad te gaan.

Als je dacht dat vorig jaar een geslaagde editie was, dan heb je de line-up van dit jaar nog niet gezien. De RAI staat vol met – we kunnen niet om de terminologie heen – dik spul. In de gallery hierboven zie je een paar overtuigende snoepjes. Van een Lamborghini Aventador SVJ tot een Mercedes-Benz CLK GTR, een Pagani Huayra en niet één, maar twee Bugatti Chirons. Ze zullen je allebei bekend voorkomen. De één is de Chiron van Jeroen van den Berg, de ander staat te koop bij VDM Cars.

Ook bijzonder is de rij Spykers die je direct bij de entree tegenkomt. We gokken dat je nooit eerder zoveel Spykers bij elkaar hebt zien staan. De allereerste Spyker C8 staat er, je vindt er een Spyker C12 Zagato en zelfs een Spyker D8 Peking to Paris. De luxe SUV before it was cool, zeg maar.

Mocht je er toch zijn, loop dan ook even bij ons langs. Op de TopGear Nederland-stand vind je – naast de twee Lambo’s die ook de cover van ons nieuwste nummer sieren – een VR-racesimulator van Bernax Race Simulators. We dagen je uit om op Circuit Zandvoort de snelste ronde neer te zetten in de auto van Max Verstappen. De hoofdprijs? Een jaarabonnement op TopGear. En eeuwige roem, ook dat.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie