Dodge en de Fast & Furious-reeks zijn al enige jaren dikke vrienden. Of zoals Vin Diesel het zou zeggen: familie. Dus als er een nieuwe film komt, dan levert Dodge wat voertuigen en in ruil daarvoor komt meneer Diesel opdraven om een voice-over te doen voor een toffe promo-video. Want die hebben ze bij Dodge wel onder de knie.

Met de nieuwste video, Dodge House of Power, is echter iets vreemds aan de hand. Want tussen alle Hellcats die rokend voorbij komen, is daar op 0:17 en 0:22 plots een Dodge Durango, de familie-SUV van het merk.

Volgens Motor Authority gaat het hier om een Dodge Durango Hellcat, die naast de Challenger, Charger en eigenlijk ook de Jeep Grand Cherokee in het aanbod komt te staan. Een anonieme bron bevestigt dat de snelle Durango in april naar de Autoshow van New York komt. De specificaties zullen veel weghebben van die van de Trackhawk, dus een 6,2-liter V8 met 717 pk, vierwielaandrijving en een 0-100-tijd van ongeveer 3,5 seconden. Niet dat we er hier in Nederland veel aan hebben, maar een extra Hellcat is altijd welkom. En anders is er nog de normale SRT, die je hierboven ziet.

Dodge Durango Hellcat

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)