Goed nieuws voor liefhebber van döner kebab en drive thru’s: er komt een döner kebab drive thru. Ben jij of ken jij iemand die het niet kan laten om toch elke keer weer langs de McDrive of de KFC te rijden? Je hebt nu voortaan meer om uit te kiezen. Als je tenminste in de buurt van Duiven woont, want dat is waar de eerste döner kebab drive thru wordt geopend.

Dat iemand nu pas op het idee komt om zo’n drive thru te openen, is bijna niet te geloven. Dat vindt de eigenaar van Chico’s Place ook. ‘Dit is uniek in Nederland’, laat hij weten aan Hart van Nederland. ‘Waarom dit eerder nog nergens kon? Misschien durfden anderen niet?’ Eyyub Uyar opende tien jaar geleden zijn eerste kebabzaak in Arnhem. Inmiddels heeft hij al drie vestigingen. De drive thru die hij gaat openen is een ware primeur.

De döner kebab drive thru komt in een oude koffiezaak op het parkeerterrein van de Makro in Duiven. De verbouwingen zijn in volle gang en Uyar hoopt zijn nieuwe zaak in februari officieel te kunnen openen. ‘Als er niks tussenkomt natuurlijk’, zegt hij. ‘Je weet nooit zeker of alles wat je hebt besteld, ook op tijd binnen is’. De naam van de drive thru wordt ‘Chico’s Drive’. Wie gaat hem in februari een bezoekje brengen?

Reacties

  • Iemand heeft op 9 januari 2020 geschreven:

    Ik had verwacht dat dat eerder zal moeten komen maar geniaal idee 😃

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)