Even geleden werd de nieuwe Volkswagen Golf 8 GTI betrapt in Zuid-Afrika. En hoewel de beelden niet gefabriceerd leken, was het gehele internet sceptisch. Waarom zou Volkswagen in hemelsnaam de auto zonder camouflage op pad sturen? Iets te onzorgvuldig voor een groot merk als Volkswagen.

Maar nu is de Volkswagen Golf 8 opnieuw gesnapt, en dit exemplaar lijkt verdacht veel op de rode auto die in Zuid-Afrika werd gespot. Helaas zijn het wederom onscherpe foto’s en ontbreekt het aan WOB-kentekens op deze Volkswagen Golf 8. Meestal hebben testauto’s van de fabriek het Wolfsburg-kenteken omdat ze, eh, uit Wolfsburg komen. Deze heeft een BS-kenteken, wat behalve Braunschweig ook staat voor… juist.

Een verklaring? Wellicht een gewiekste photoshopper die heel slim voortborduurt op de sneaky foto in Zuid-Afrika? Het klinkt nogmaals veel te onzorgvuldig voor een automerk dat ongetwijfeld de lancering van hun belangrijke model tot in de puntjes heeft uitgestippeld. Van teasercampagne tot onthulling. En een ritje naar de McDrive hoort daar niet bij, dunkt ons. Maar wie weet.

Foto: Johannes.Vag

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)