Je hond achter het stuur zetten om zelf onder een boete uit te komen, dat klinkt als een scenario uit The Simpsons. Dit gebeurde ook nog eens precies in het stadje Springfield. Helaas is daar geen Moe’s Tavern te vinden, want dit is de Springfield in Colorado. Overigens is er wel een Moe’s Tavern in Springfield, Oregon, maar dat even terzijde.

De politie van Springfield zag een bestuurder rijden met 80 km/u waar slechts 50 is toegestaan. Toen de agenten de auto een stopteken gaven, zagen ze van een afstandje hoe de bestuurder snel naar de passagiersstoel klom en de hond op de bestuurdersplek zette. Vervolgens stapte de man uit het portier rechts en claimde de passagier te zijn.

Toen de agenten vroegen hoeveel de man gedronken had, zette de verdachte het op een rennen. Hij werd al snel in de kraag gevat en mocht na een kort bezoekje aan het ziekenhuis de gevangenis in. De politie benadrukt dat de hond geen boete boven het hoofd hangt. Eerder hielp een hond in Duitsland zijn baasje (voorlopig) onder een snelheidsboete uit te komen.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie