De herfst is nu echt begonnen, dat zie je wel als je naar buiten kijkt. De eekhoorns zijn zich dit ook maar al te goed bewust, en beginnen voorraadjes aan te leggen. Chris en Holly Persic uit Pittsburgh kwamen hier op een niet zo plezierige manier achter. Eekhoorns gebruikten hun auto als opslag voor hun wintervoorraad.

Holly belde haar man over een vreemde geur die ze rook toen ze hun Kia startte nadat deze drie dagen buiten had gestaan. Hij zei dat ze even onder de motorkap moest kijken, en dat deed ze. Wat ze daar aantrof, waren niet minder dan 200 walnoten, gemengd met gras, die in de motorruimte gepropt waren.

De eekhoorns gebruikten niet alleen de auto

De eekhoorns hadden niet alleen de auto van het gezin belaagd, maar ook hun pick-up. Daar kwam Chris achter toen hij met zijn truck bij de garage stond, net nadat hij door zijn vrouw was gebeld over de Kia. Zijn auto moest naar de garage gesleept worden, omdat er delen van de benzineaanvoer waren doorgebeten.

Het komt regelmatig voor dat auto’s worden belaagd door knaagdieren, vooral in deze tijd van het jaar. ‘Om een lang verhaal kort te maken: als je jouw auto buiten parkeert, controleer dan af en toe hoe het eraan toegaat onder de motorkap’, zei Persic op Facebook. Het mooiste aan dit verhaal is dat hij onlangs het verzoek kreeg om zijn walnotenboom te kappen. Je weet wat ze zeggen, toeval bestaat niet…

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)