Eekhoorns zijn verraderlijke donzige diertjes. Kijkers van de natuurdocumentaire Ice Age weten dat een eekhoorn met een obsessie voor eikeltjes in z’n eentje verantwoordelijk is voor de splitsing van de continenten.

Alsof het scheiden van onze voorouders niet genoeg is, verspreiden de schattige knaagdieren ook op kleine schaal terreur. Gabe Awrey hoorde vreemde geluiden onder de motorkap van zijn Dodge komen. Toen hij de motorkap opende vond hij (naar eigen zeggen) zo’n twintig kilo aan dennenappels. Met dank aan een zeer ijverige eekhoorn.

Het internet roept Fake News

Het internet zou het internet niet zijn als er niet direct wilde theorieën zouden ontstaan die twijfelen aan de authenticiteit. Een paar valide argumenten zijn: de motor kan niet sluiten als er dennenappels op liggen, hoe krijgt de eekhoorn ze daar? En de stok die de motorkap omhoog houdt, die lag toevallig bóven de dennenappels?

Goed, je mag zelf beslissen of het echt is of dat Gabe een smaadcampagne tegen de knagende boombewoners voert. Twintig kilo klinkt in ieder geval wat overdreven. Stay Woke.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)