(advertorial)

Nee, het poetsen van je auto is geen klusje waar je altijd zin in hebt. Natuurlijk, je hebt wel eer van je werk, want zo’n blinkende bolide voor de deur, daar ben je meteen nóg een stuk trotser op. Juist daarom is het wel zo prettig als hij lekker lang mooi blijft – dat je niet de volgende week wéér aan de bak kunt…

En daar komen de producten van Racoon Cleaning Products je te hulp. Die zijn immers gemaakt door een team jonge Duitse experts die net zo veel passie voor je auto hebben als jij. Ze hebben alleen de beste en meest innovatieve ingrediënten gebruikt om spullen te ontwikkelen die jouw auto én jouw noeste schoonmaakwerkzaamheden de shine geven die ze verdienen.

Neem nou de Ceramic Coating: een keramische verzegelingsbehandeling die niet alleen een diepe glans geeft en duurzaam is, maar unieke waterafstotende eigenschappen heeft. Daardoor kan vuil zich veel moeilijker hechten en blijft je auto veel langer schoon. Racoon heeft diverse verschillende kits waarmee je zelf eenvoudig aan de slag kunt. En als je iets vlotter en toch fonkelend en langdurig beschermd onderweg wilt zijn, zijn de Nano Sealers van Racoon een dikke aanrader.

Ook heel bijzonder is de See Through glasreiniger. Die maakt definitief korte metten met ‘eindeloos geveeg en tóch nog strepen’. Twee keer sprayen, afnemen met een schone microvezeldoek: klaar. En ook hier geldt: je ruit blijft veel langer schoon dan je gewend bent.

Proberen? Dat kan! Klik hier voor meer info. Wil je kans maken op een full detailing (de buitenkant wordt dan zo onder handen genomen, dat-ie als “nieuw” verkocht kan worden) voor een auto ter waarde van maar liefst € 875 in samenwerking met Noch Cleaning Service uit Gouda, klik dan hier!