Misschien heb je het wel gemerkt, maar we zijn dol op geruchten over GTA VI. En nee, vanuit ontwikkelaar Rockstar is er nog altijd he-le-maal niets bekendgemaakt. Zie het, in deze tijden, als een vorm van escapisme. Deze weken maken de geruchtenmolens overuren, en hoewel ze allemaal van onbetrouwbare bronnen komen, wijzen ze ongeveer in dezelfde richting: Vice City, de fictieve versie van Miami, met uitstapjes naar Liberty City en Zuid-Amerika. Het geheel zou in een Narcos-sfeertje gedrapeerd zijn. Klinkt goed, toch?

Maar zoals we al zeiden: geen enkele bron was echt steekhoudend. Tot nu toe, dan. Voor het eerst lijkt een kleine flard aan echte informatie te zijn vrijgekomen. Piepklein, zelfs. Ene Jorge Consejo zou per ongeluk zijn werkzaamheden voor GTA VI op zijn cv hebben gezet. Al in 2018 zou hij in de rol gekropen zijn van ‘The Mexican’, een vermeend personage van het spel. Wat heb je aan deze informatie? Vrijwel niets, want alleen het feit dat er iemand ‘The Mexican’ heet, betekent niet dat het spel zich bijvoorbeeld in (de buurt van) Mexico afspeelt.

Op Twitter reageerde de stemacteur: ‘Lieve vrienden, hoewel ik wel berichten van jullie lees, weet alsjeblieft dat ik vanwege contractbepalingen soms niet in staat ben om in te gaan op bepaalde projecten. Voel je alsjeblieft niet genegeerd of ongezien. Ik waardeer een ieder van jullie.’ Hij staat dus sowieso onder contract en mag er nog niets over zeggen. Als het een foutje was, bijvoorbeeld, had hij het waarschijnlijk wel toegegeven. Hoeveel wijzer ben je na het lezen van dit bericht? Niets – maar had je écht iets beters te doen?

Het cv van de stemacteur Jorge Consejo

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)