Uiteraard, GTA VI gaat ooit komen. Zelfs als Rockstar geld zou printen, zouden ze nog minder snel verdienen dan met die game. Voorlopig melken de makers nog even het vijfde deel uit. Verwacht dus zeker niet binnenkort een nieuw deel of een aankondiging daarvan. Verwacht daarom wel nog genoeg geruchten en theorieën van fans. De meeste slaan we over, maar deze GTA VI-complottheorie is te smeuïg om te laten liggen.

In een trailer (die zie je onder aan de pagina) van de uitbreiding voor GTA Online met de naam The Cayo Perico Heist stopten de makers coördinaten. En wie die coördinaten intoetst in Google, komt uit in Virginia. Daarvan beginnen de aluhoedjes te ritselen, want de eerste twee letters van Virginia zijn VI, het Romeinse cijfer zes. Je weet wel, van GTA VI. Het wordt nog erger.

Want wie naar de coördinaten gaat op Google Maps (of Earth, wat jij wilt) ziet een zandweggetje met de vorm VI – wederom het nummer zes. Toeval? Bepaal zelf maar. Vergeet trouwens niet dat de ontwikkelaars bij Rockstar beschikken over een aardige portie humor – misschien hebben ze de coördinaten er puur in verwerkt om dit soort complottheorieën aan te wakkeren om zelf iets te lachen te hebben. The Cayo Perico Heist is vanaf 15 december te spelen. Dan kun je zelf op ontdekkingstocht gaan.

Deze GTA VI-complottheorie snijdt best hout

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear