Kijk je net als wij reikhalzend uit naar de start van het nieuwe Formule I-seizoen? We zijn heel benieuwd of Lewis Hamilton erin zal slagen zijn tweede plaats van vorig jaar te overtreffen.

Maar misschien moet hij ook deze keer Kimi Raikkönen weer voor zich dulden. En hoe snel zou Alonso zijn na zijn terugkeer bij Renault? Het duurt nog tot 16 maart voor we het kunnen zien.

Zoals elk jaar begint de Formule I ook nu weer met de Grand Prix van Australië. Voor Fiat is dat een mooie gelegenheid om eens te kijken of ze Down Under ook massaal vallen voor de charmes van de nieuwe 500. Het kan bijna niet anders, niet voor niets hebben wij de kleine Italiaan uitgeroepen tot Stadsauto van het Jaar.

Al vanaf het moment dat de eerste foto’s opdoken, heeft Fiat niet te klagen gehad over belangstelling voor de 500. En ook de dealers wrijven inmiddels tevreden in hun handen, het ding is niet aan te slepen. Waarom dan nog meer reclame maken? De wachtlijsten zijn nu al niet te overzien. Voor de GP van Australië heeft Fiat een aantal uit de kluiten gewassen heren uit het Australisch Football bereid gevonden om met de 500 een paar rondjes over het circuit te draaien. Die mannen spelen een soort middeleeuwse vorm van rugby waarbij het er niet direct zachtzinnig aan toegaat. Kijk hier maar eens. Als dat straks op het circuit maar goed gaat.

Advertentie

Reacties

Meer van TopGear

Advertentie