Nu Ford de afgelopen jaren zowel de F-150 als de Ranger met het brute Raptor-pakket heeft uitgerust, lijkt het een kwestie van tijd voordat het merk meer modellen van dezelfde behandeling voorziet.

Althans, wel als het aan ons ligt. Én aan photoshopper X-Tomi design. Deze geniale fotosoep-blogger heeft ons een impressie gegeven van hoe een Ford Mustang Raptor eruit zou komen te zien. Er is altijd plek voor een nieuw lomp en incourant ding in ons lijstje van guilty pleasures.

Met een digitale ratel schroeft X-Tomi de kunststof beschermdelen van de Raptor op de Mustang en geeft ‘m een set flinke banden. Natuurlijk is ie blauw. Het resultaat is net als je favoriete Marvel-film: stoer en komisch.

Slechts een fantasie?

Tegen beter weten in vestigen wij onze hoop op dit concept, met in ons achterhoofd de elektrische SUV van Ford. De Amerikaanse autofabrikant heeft namelijk laten weten dat deze SUV een klein beetje weg zal hebben van de Mustang. Dat betekent natuurlijk niet dat ze simpelweg hun trotse ponycar zullen ophogen en elektrificeren. Welnee. Of toch wel?

We zien het niet echt gebeuren dat Ford de Mustang Raptor zal overwegen. Gelukkig kunnen we wel blijven genieten van dit concept. En fantaseren over het enorme plezier dat je kunt hebben met een achterwielaangedreven offroad-musclecar. Veel leuker wordt het niet.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie